Ajándék | Manuális terápia

Manuálisterápia Ajándékutalvány Karácsonyra

 

Nem egyszerű feladat a legjobb ajándékot kitalálni szeretteinknek, barátainknak. A rohanó életmódunkban könnyen felgyülemlik a stressz, a fáradtság és sokszor nem jut időnk saját magunkra sem. Ennek következtében a test jelez, először még finoman és szinte észrevétlenül, viszont ezeket az apró jeleket sem szabad lebecsülni! Talán csak mostanában, vagy már régóta hallgatja egy kedves családtagjának, ismerősének a (visszatérő) panaszait és biztosan elgondolkodott mi történhetett, mivel tudna segíteni. Ez esetben jó helyen jár, nincs szebb ajándék az egészségnél!

A Manuálisterápia Rendelő utalványait a rendelő bármelyik kezelésére igénybe lehet venni. Természetesen, ha nincs tisztában a panasz pontos hátterével, és nem biztos benne melyik lenne az ideális terápia, ez semmiképpen nem akadály. Tapasztalt terapeutáink komplex kezelési technikát alkalmaznak, így biztos lehet benne, hogy jó kezekbe kerül az utalvány kedvezményezettje. Az első alkalomtól fogva elindul a közös munka a páciens és terapeuta között, amit tovább erősít a rendelő teljes csapata, ugyanis terapeutáink között is szoros együttműködésben zajlik a gyógyítás.

 

Az utalvány tartalmazhatja:

  • az Ön által kiválasztott konkrét kezelést, vagy
  • ha kedvezményezettje még nem járt nálunk, ez esetben az első alkalmat, tehát egy 1,5 órás terápiás kezelést (konzultáció, állapotfelmérés + kezelés)

Az utalványt személyesen tudja megvásárolni a Manuálisterápia Rendelőben (1132 Budapest Nyugati tér 5. I. emelet). Az utalvány érvényessége, a vásárlástól számított 3 hónap. (Az időpont egyeztetésre vonatkozik a 3 hónap. Ha a kezelést az illető előre láthatólag későbbre szeretné időzíteni, az nem probléma.)

(Amennyiben nem tudja megoldani a személyes vásárlást, kérem írjon nekünk az info@manualisterapia.hu címre egy e-mailt és megbeszéljük a megoldást!)

Kezelési típusokról bővebb információt és részletes leírást talál honlapunkon a „Kezelések” fül alatt.

Ha bármi kérdése merülne fel, a fent említett e-mail címen, vagy a +36302570071-es telefonszámon nyugodtan keressen minket.

 

Kellemes Ünnepekre hangolódást és Áldott Karácsonyt kívánunk!