Elérhetőség

Manuálisterápia rendelő

1132. Budapest, Nyugati tér 5. I. emelet 5. (30-as kapucsengő);
Időpontegyeztetés, tájékoztatás: +3630 257 0071

Kérjen időpontot

Kérjük, hogy a megbeszélt időpontot szíveskedjen betartani.
Rendelőnkben nem végzünk akut (sürgősségi) betegellátást. A páciensek ellátása pontos időrendben, előre egyeztetett időpont alapján történik.
Ez kényelmet jelent a pácienseknek (tervezhető időbeosztás, nincs idegőrlő várakozás), ugyanakkor a rendelő kapacitásának megfelelő számú páciens fogadása is a legoptimálisabb. Ha egy páciens – akadályoztatás esetén – nem mondja le a kezelést, akkor a kitöltetlen idő alatt (ami új beteg esetében 1.5 óra) a kezelőhelyiség is kihasználatlanul áll és a terapeuta sem tud más beteggel foglalkozni. Ezért kell a teljes kezelési díjat kifizetni – rendelkezésre állás címen.
Ezért ha bármilyen okból kifolyólag a kezelésen nem tud megjelenni, kérjük, hogy 24 órával a kezelés előtt jelezzen vissza telefonon vagy SMS-ben az időpont egyeztetésre szolgáló telefonszámon, így a személyzetnek van lehetősége átszervezni a napi beosztást és más betegnek felajánlani az időpontot.
Ezt elősegítve asszisztenseink a kezelés előtti napon SMS-ben emlékeztető értesítést küldenek a pácienssel egyeztetett telefonszámra.
Időpontegyeztetésre szolgáló telefonszámunk: +3630 257 0071


Időpontegyeztetés