Our therapists

MOLNÁR ANGÉLA

Gyógytornász Manuálterapeuta Vezető terapeuta

“Megtapasztalom a test reakcióit és azt, hogy a fizikai megnyilvánulásink mögött ott vannak az érzelmeink és gondolataink is. Kellően gyengéd és precíz manuális érintésre ezek változnak. Ezért mindig az embert és nem a betegséget kezelem.”

KATONA ÁGNES

Physiotherapist-manualtherapist

Hiszem és vallom, hogy az ember jóval több, mint közel kétszáz csont és izom jól működő egysége. Hiszek abban, hogy az érzelmeink a szívünkben nem érnek véget, hanem olykor a szövetek mélyén lévő „memória helyekre” is beíródnak, melyek aztán a testi síkon szintén megjelenhetnek panaszok tükrében.

KOVÁCS NÓRA

Physiotherapist-manualtherapist

“Az elfogadó és figyelő kezek segítenek a probléma felismerésében és esélyt adnak a test-lélek-szellem újbóli összekapcsolásához.”

GUBA MÁRTA

Physiotherapist-manualtherapist

Csodálatos, hogy érintéssel mennyi mindent meg lehet érezni és milyen sokat lehet segíteni.

FERDINANDY NÓRA

Gyógytornász

„Ép testet ad ép lélek” Hiszem, hogy az embert holisztikus szemlélettel lehet gyógyítani. A tünetek az egyensúly megbomlását jelzik és a gyógyuláshoz, az egyensúly visszaállításához meg kell szüntetni a megbomlást kiváltó okokat, nem elég a betegség tüneteinek kezelése.

HAVELKA ZSÓFIA

Logopédus

„Therapies require careful preparation each time, getting to know who we are working with and constantly monitoring progress”