Sepely Krisztina | Manual Therapy

Sepely Krisztina

Gyógytornász diplomámat 2010-ben szereztem meg a SOTE Egészségtudományi Karán. Másoddiplomámat 2014-ben végeztem el manuálterápiából.
Tinédzser koromban kerültem először kapcsolatba a gyógytornával, akkor még páciensként. Azonnal megtetszett ez a fantasztikus hivatás és elhatároztam, hogy én is ily módon szeretnék segíteni az emberek mozgásszervi problémáin.
Első munkahelyem egy neurológia magánrendelő volt, ahol gerincvelő-, és koponya sérültekkel foglalkoztam. Az ott töltött három év alatt megtanultam, hogy az egyént nem elég testi tünetei alapján gyógyítani, hanem holisztikusan kell kezelni, hiszen a testi-lelki egészség harmóniája alkot egy egységet.

A diploma megszerzése óta több továbbképzésen is részt vettem. Tudásom tárházát igyekszem állandóan bővíteni, hogy pácienseimet a tőlem telhető, számukra legmegfelelőbb kezelési technikákkal segítsem a gyógyulás felé. Alkalmazott terápiáim a manuálterápia, McKenzie gyógytorna (porckorong problémák), kinesiotape (izmok lazítása-erősítése,izületek korrekciója-stabilizálása), trigger pont kezelés ( miofascialis csomó/izomcsomó oldása).

Fontosnak tartom, hogy pácienseim a lehető legjobb és a saját személyükre szabott kezelést kapják. Az évek alatt megtapasztaltam, hogy saját tudásom mellett a páciens közreműködése is nagyon fontos mozgatórugója a teljes gyógyulásnak, éppen ezért a közös munka eredményében hiszek.

Továbbképzéseim:
Manuálterápia
Trigger pont
McKenzie
Kinesio Tape
Függesztőrács terápia