Terapeutáink

MOLNÁR ANGÉLA

Gyógytornász Manuálterapeuta

“Mindig az embert, és nem a betegségét kezelem. Ez a szemlélet segít abban, hogy a panaszok mögé tudjak nézni, az összefüggések felismerésével és kezelésével segítem a pácienseimet a testi- lelki egyensúlyuk megtalálásában. Legjobb szakmai tudásom alapján, minden páciensemet a tőlem telhető legnagyobb türelemmel és nyitottsággal segítem a gyógyulásuk útján.Ez egy közös munka a páciens és köztem.”

BALOGI KATALIN

Gyógytornász Manuálterapeuta

„A kialakult problémák forrásainak feltárásában, annak kezelésében, a mozgékonyság visszaállításában és egy következő probléma megelőzésében nyújtok segítséget.”

VARGA ORSOLYA

Gyógytornász Manuálterapeuta

“Úgy érzem, a legtöbb, amit tehetek, hogy a lehető legalaposabb szakmai felkészültséggel gyengéden, odafigyelve, alázatosan támogatom a pácienseimet, hogy megleljék testi-lelki gyógyulásuk útját.”

VALKÓ ÁGNES

Gyógytornász Manuálterapeuta

„Csodálattal figyelem, hogy milyen egyszerű, finom fogásokkal milyen mélyre tudunk hatni, szó szerint is. Nem csak a testet, a lelket is gyógyítjuk, így válik a mi szakmánk holisztikussá.”

ISTVÁNFFY LEA

Gyógytornász Manuálterapeuta

“Minden alkalommal lenyűgöz az, hogy az érintésnek, egy-egy jókor jól végzett manuális technikának mekkora hatása van. Hálás vagyok, hogy gyógytornászként a megtanult technikákkal segíteni tudok azoknak, akiknek fájdalmai vannak.”

FARKASS LILLA

Gyógytornász Manuálterapeuta

“Lenyűgöz az emberi test, működése, intelligenciája, és a mozgásszervi tünetek hátterében álló összefüggések.”

HAVELKA ZSÓFIA

Logopédus

„Egy sikeres, jó hangulatú terápiás együttműködéshez meg kell ismerni a pácienst, és folyamatosan figyelemmel kísérni a fejlődését, változását.”