VALKÓ ÁGNES

Valkó Ágnes

Még középiskolás voltam, amikor életem első masszázstanfolyamán részt vettem. Ekkor tapasztalhattam meg, milyen érzés másoknak segíteni. Ezek az élmények indítottak el a gyógytorna irányába. Diplomámat 2013-ban a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán szereztem meg.

Szakmai gyakorlatomat először egy rehabilitációs, majd egy neurológiai osztályon végeztem, ahol főleg csípő-, térd protézis műtéten vagy épp agyvérzésen átesett betegekkel foglalkozhattam. Pályafutásomat az Országos Gerincgyógyászati Központban folytattam, ahol testközelből megismerkedhettem a különböző gerinc problémák kezelésének széles spektrumával: konzervatív és posztoperatív terápiás eljárásokkal.

Ez idő alatt folyamatosan képeztem magam, érdeklődésem középpontjában főleg a manuális technikák álltak. Sok esetben tapasztaltam, hogy nemcsak a testet, hanem a lelket is gyógyítjuk, így válik a mi szakmánk holisztikussá. Csodálattal figyelem, hogy mily egyszerű, finom fogásokkal milyen mélyre tudunk hatni, szó szerint is.

Szeretnék segíteni a hozzám fordulóknak, hogy visszakapják testi-lelki egyensúlyukat.
Képzettségeim :

  • McKenzie terápia A, B, C, D
  • Perifériás neurális struktúrák multidiszciplinális kezelése
  • Kinesio-Tape
  • Maitland manuálterápia
  • Lumbális szegmentális stabilizáló tréning