Manuálterápia rendelő terapeutái-oktatói | Manuális terápia

 

A rendelő munkatársai mindannyian vizsgázott gyógytornász, manuálterapeuták.
Molnár Angéla vezető manuálterapeuta 15 éves gyakorlati tapasztalatát megosztva irányítja a csapatot.
„15 év alatt szerteágazó tapasztalatra tettem szert, mialatt napi kezelések mellett folyamatosan képeztem magam, amivel mély elméleti és gyakorlati tudás birtokába kerültem. Több éven át tanítottam gyógytornász és orvos kollégáimat a manuálterápia alapjaira és összefüggéseire.
Ezt a tapasztalatot használom most saját csapatom építésére. Kollégáimmal együtt azt a funkcionális szemléletet képviseljük a gyógyításban, amiben az embert egy egységben értékeljük, figyelembe véve fizikai, lelki és mentális oldalát. A hozzánk forduló embereket segítjük abban, hogy minden szinten megtalálja a testük az egyensúlyi állapotot. Elvárom kollégáimtól, hogy folyamatosan képezzék magukat és én is továbbra is azt teszem. Minden kollégám hasonló képzéseket végzett mint saját magam, de ezen belül mindenkinek van egy speciálisabb területe, amiben sokkal jártasabb mint a többiek. Ezért tudunk a hozzánk fordulóknak segíteni, mert megkeressük a számára leghatékonyabb módszert és technikát, amit a kollégáimmal alkalmazunk.
Ahhoz, hogy a rendelőt felkereső páciensek mindenkitől megkapják ugyanazt az ellátást, rendszeresen megosztjuk tapasztalatainkat egymást közt, finomítjuk kezelőfogásainkat és rendszeresen kezeljük egymást, ezáltal segítjük egymás kezének a finomodását.”

angi_nevjegykata_nevjegy  sekriszti_nevjegy

zsofi_nevjegy

Akik nélkül nem működne a Rendelő:

Asszisztenseink            Ungvári Gyöngyi és Lelkes Zsófia