Vélemények | Manuális terápia

 Vélemények, visszajelzések

amelyek e-mailben érkeztek hozzánk

Kedves Manuális Terápia rendelő!
Szeretném leírni tapasztalataimat röviden a kezelésről:
Sepely Krisztinánál jártam júliustól kezdve 6 alkalommal, bal felsővégtag zsibbadással és fájdalommal. Az első kezelést követően gyakorlatilag napról napra fokozatosan csökkent a fájdalom és a zsibbadás, a második kezelést követően már csak minimális tüneteim maradtak mindössze, a negyedik kezelésre saját lehetőségeimen belül tünetmentessé váltam tulajdonképpen. (A következő alkalmakat más probléma indikálta.)
Minden eddig kipróbált kezelési formánál lényegesen hatékonyabb a manuálterápia, Krisztina mint terapeuta kiváló szakember.
Köszönettel:
B Tímea


“Kedves Angi!
Ezúton szeretném megköszönni, hogy a felkészülési és várandóságom időszaka alatt is kezeltél minket. Szavakkal nagyon nehéz leírni mindazt a lelki érzést és fizikai állapotot amelyet éreztem, amelyben részesei voltunk, és amelyet egy-egy alkalommal Te is érezhettél…néha Te „meghatódtál” én meg csak vigyorogtam és tudtam JÓ EZ amit csinálunk!
A nálad eltöltött órákban a babával való lelki kapcsolat fokozódott amely a nap további részére is kihatással volt – ezeket a napokat mindig különlegesnek, lelkileg és fizikailag könnyűnek és bensőségesnek éltem át.
Bármennyire is könnyű terhességben volt részem a felgyülemlett stressz és elvárások már a kezelések első szakaszában felszabadultak, feloldódtak, így volt lehetőségem a babára koncentrálni, összekapcsolódni vele. Kedvenc részem az volt, amikor csak a babával foglalkoztál, én kis üzeneteket küldtem neki…
Dorkával is jövünk hozzád!
S.”


“Kedves Krisztina! Örömmel tudatom, hogy elég jól vagyok. Hála Önnek, újra élvezem a mozgás örömét: futok, tornázom, nép-/táncolok. Még egyszer köszönöm a segítséget!” M. Zsuzsa


Másfél hete voltam Önöknél kezelésen. 27 éves vagyok, 10 éve küzdök már a rosszullétekkel. 3 éve folyamatos a szédülésem, hiába jártam már mindenhova, senki nem tudott segíteni. Viszont másfél hete, mikor Katalinnál voltam teljesen megszűntek a panaszaim. El nem tudom mondani ez milyen csodálatos érzés volt. Ezen az egy héten éreztem azt 10 év óta először, hogy élek:-); a vizsgát amit 1 éve halogatok sikeresen letettem pénteken:-). Néhány napja újra vannak panaszaim. Nagy Anna doktornő kezdi meg 2 hét múlva a sínterápiát az állkapcsommal. Kérem segítsenek nekem ebben valahogy, hogy hetente tudjak menni Önökhöz. 27 évesen 10 év után végre magam mögött szeretnem hagyni a szédülést.. a rosszulléteket… a görcsöket, a nyomást a fejemben. Köszönöm!!!

Z.J.


Katalint a fogszabályozáson keresztül ismertem meg. Állkapocs problémákkal küzdöttem, melyeket eddig senki nem tudott orvosolni. Katalin az első alkalom után csodát tett velem! Ezen kívül a szülés után is segített. Teljesen összerakott, újra egyben éreztem a testem. A derékfájáson is sokat segített. Katalin személyisége és pozitív kisugárzása csak erőt ad a gyógyuláshoz. Szakmai hozzáértése, tudása megkérdőjelezhetetlen. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

L.T.


“Nagyon hálás vagyok Krisztina a kiadós munkád iránt, és hogy volt okom megismerni” Sz. Brigi


“Szia Kriszti! Nagyon jó lett a kezem, ma tornáztam először és semmi fájdalom. Köszönöm a segítséget” Melinda


Szia Feri, A múltkori kezelés óta nagyon jól vagyok, a nyakam egyáltalán nem ropog és nem is feszes, lehet, hogy nálam is segített a cranio-sacralis, ki tudja… A csípőm se fáj, az a torokfájdalom szerű sincs olyan erősen, szóval fizikailag teljesen rendben vagyok. Köszönöm még egyszer a sok segítséget,szép hétvégét.

Sz.L.


Szervusz Feri! Állapotom drámaian javult 🙂 A kisugárzás, a hétköznapokban már csak a nagyobb ívű derék- kimozdulásokkor jelentkezik, és akkor is enyhébb.  A deréktáji fájdalom is a felére esett vissza intenzitásában, gyakorta meg is feledkezem róla. 🙂

K.S.


Nem véletlenül kerültem Ferihez. Kollégaként kerestem fel. Mindketten gyógytornászok vagyunk, a manuálterápiát csoporttársként tanultuk, a képzésen ismertük meg egymást.
A manuálterápia bizony fizikai munka, gyakran kell emelni a pácienseket, sokszor olyan testtartásban dolgozunk melyek nem kifejezetten kedvezők, de kezelés közben természetesen nem ez számít.  Amikor felismerünk magunkon olyan jeleket, amilyenekkel a páciensek keresnek fel minket akkor nincs mit tenni, kezeltetni kell magunkat is. Ez azonban nem egyszerű, hiszen melyik autószerelő szereti másra bízni a saját autóját?
Számomra komoly fejtörést okozott, hogy kit keressek fel akiben tényleg meg tudok bízni. Végül Ferit választottam és mint utóbb kiderült, jó döntés volt. Pontosan olyan nyugodtan, magabiztosan és -ami kiemelten fontos- precízen végezte a vizsgálatot és a kezelést is ahogyan vártam. Elmondta mit talált, és jelezte hogy mennyi idő múlva tartja szükségesnek a kontrollt. Jelen pillanatban ott tartunk, hogy már eszembe sem jut, hogy “ez a feszülés a gerincemben bizony kezelést kíván”.
Ferit bátran és meggyőződéssel ajánlom mindenkinek, akinek manuálterápiára van szüksége!

Váradi Károly


Kedves Ferenc! Gondoltam beszámolok arról, hogy továbbra sem fáj a derekam! 🙂 Köszönöm! Igazán hálás vagyok Önnek. További szép nyarat

H.C.


Molnár Angélát 1 éve ismertem meg amikor már teljesen kétségbeestem, hogy nincs segítség. Halmozódtak a problémáim, fogszabályzó viseléstől állkapocsizületi problémám illetve egyoldali számítógép használattól nyaktájéki panaszom volt. A nyakamat balra nem tudtam elfordítani és emellett folyamatos fülzúgásom volt. Már az első alkalom után éreztem a kezelés hatását, azóta is rendszeresen havonta járok és mostanra már szinte megszüntek a panaszaim.
Aki ide jön semmiféleképpen ne egy hagyományos masszírozásra számítson. Angéla többféle technikát alkalmaz, olyan gyakorlatokat, fogásokat tud amelyek számomra teljesen újak és hatékonyak voltak. Itt a kezelés során a páciens is együttműködik, a testérzetek figyelésével és az állandó visszajelzéssel a gyógyulási folyamatban aktívan részt vesz.
Szakmai tudása, precízsége, nyugalma biztonságot adott és azonnal éreztem jó kezekben vagyok. Angélát mindenkinek jó szívvel ajánlom, számomra igazi gyógyító ember.

F.A: 48 éves nő


5 hónappal ezelőtt kerestem fel Angélát kétoldali fülzúgással. Nagyon bíztam benne,hogy Ő tud rajtam segíteni, mivel pszichésen nagyon megterhelő volt a folyamatos fülsípolás. Nem csalódtam, már első alkalommal megtapasztaltam , hogy kiváló szakember. Alapos, precíz,türelmes, empatikus és maximálisan igyekszik segíteni a betegnek. Ez a hozzáállás nagyon ritka a mai rohanó világban és nagyon jó érzéssel tölti el az embert. Egy nagyon kedves és jó embert ismertem meg a személyében, akit nyugodt szívvel és bátran tudok ajánlani mindenkinek. A fülzúgásom azóta szinte majdnem megszűnt, 6 fajta gyógyszert tudtam elhagyni és mentálisan is teljesen rendben vagyok. Minden hálám és köszönetem a tiéd Angéla.

M. Nóra


2007-ben találkoztunk először, amikor a háromszoros porckorong sérvemet megállapították. Három hónap alatt sikerült az életemet fájdalommentessé tenned a manuálterápiás kezelések és az otthonra adott gyakorlatok segítségével. A következő évben volt egy rosszabb időszakom újra, akkor is számíthattam a segítségedre, mindig erőt adott a tudat, hogy fordulhatok hozzád, ha problémám van. Azóta két gyermekem született, kis korkülönbséggel, gyakorlatilag gerincproblémák nélkül. A teljes testi és lelki gyógyulást végül a craniosacralis terápia hozta el számomra. Sokat segítettél a szülések utáni felépülésben. Angéla, köszönöm, hogy az elmúlt 7 évben mellettem voltál a gyógyuláshoz vezető úton.

E. H.


Évtizedek óta gerincfájós vagyok, egyszer operálva is kipukkant porckorong miatt. Számos kézben megfordultam ezen idő alatt betegségemmel kapcsolatban (orvosok, masszőrök számos fajtája: úgy mint sport, yumeiho, tibeti; gyógytornász, homeopata). Ebből is látszik, hogy a probléma uralása nem egyszerű dolog. Pár éve egy sorstárs ajánlása alapján ismerkedtem meg Angélával és rajta keresztül a manuálterápiával. Azóta a korábbi időszakokhoz képest szinte teljesen jól vagyok. Igaz szívvel ajánlom minden hasonló problémával küszködőnek a manuálterápiát (3 havonta, illetve akut esetben), heti egy masszázs, napi torna, heti 3 úszás kíséretében. Nekem bejött. Angéla jó kezű, képzett, lelkiismeretes, egyetlen hibája, hogy teleírja a naptárját kuncsaftokkal.

Dr. P Gábor


Nem tudom mit műveltél velem, de sokkal jobban lazábban, könnyedebben és egyensúlyban érzem maga deréktól felfelé – a csípőmet érzem még, de az is jobb. Szóval ez csak egy köszönöm email 🙂 jó hétvégét!

S.


A manuálterápiáról akkor hallottam először, és találkoztam ezzel a gyógyítási módszerrel, amikor 2014. januárjában állkapocs fájdalmaim miatt fogorvoshoz mentem. Napi négy fájdalomcsillapító mellett is nehezen viseltem el a fájdalmat, a mindennapi tevékenységek, mint enni, beszélni, aludni, elég nehezen mentek. Kíváncsian és reménykedve a javulásban vártam az első kezelést. Molnár Angéla mauálterapeuta rendkívül alapos vizsgálat után kezdte meg a kezelésemet. A kb. egy órás terápia minimális fájdalommal ugyan járt, de az eredmény már az első alkalommal fantasztikus volt. A fájdalomcsillapítónak búcsút mondhattam, és az általános közérzetem is sokat javult. A második kezelés után már úgy éreztem „visszatértem a saját testembe”. Fizikálisan is jól éreztem magam, és a korábbi migrénes fejfájásaim is ritkultak és enyhültek. Jelenleg három havonta „szinten tartó” kezelésre járok, ami már teljesen fájdalommentes, és nagyon kellemes. Angéla kedvességéről, türelméről, szakmai hozzáértéséről csak felsőfokban lehet beszélni. Rendkívül hálás vagyok, hogy segített, hogy pirulák nélkül fájdalommentesen újra régi önmagam lehetek.

Budapest, 2014. július 8.