fbpx
Budapest, Nyugati tér 5 +3630 257 0071 info.manualisterapia@gmail.com

EnerGentle Manualtherapy – Gyengéd terápiák, erős hatással

Fájdalommentes manuálterápia

Az EnerGentle Manualtherapy by Angela Molnár, a fájdalommentes és gyengéd technikákra épít, amelynek alapját kutatások és Molnár Angéla 20 éves tapasztalata adja.
Célunk, hogy:

  • a fájdalmat ne további fájdalom okozásával, hanem
  • a gyökérprobléma feltárásával,
  • az idegrendszer újrahangolásával,
  • és a feszültségek oldásával érjünk el tartós javulást.

Kezeléseinkkel a test öngyógyító folyamatait indítjuk be, amely által komplex eredmény (életmódbeli, testi-lelki-szellemi változás) érhető el.
Bővebben a módszerről!

Az embert kezeljük, nem csak a tüneteit

Valljuk, hogy a fizikai problémák addig nem tudnak megoldódni, amíg lelkileg nem érezzük magunkat jobban, és fordítva. Mindez addig nem tud megtörténni, amíg nem tekintünk kicsit másként a problémára.

Egy kezelés nem kezelés

Kezeléseink egymásra épülnek és egy terápiás folyamatot képeznek – hiszen a probléma is több év, akár évtized alatt alakul ki.

Többféle kezelési technikával dolgozunk, de mindig azt alkalmazzuk, ami az adott pillanatban a páciensnek szükséges, és az aktuális diszfunkcióhoz a legjobban illeszkedik.

Book an appointment

Treatment process

This is how You will feel good again!

The way of rebirth for more information,please click on the images!:

Treatments

100% személyre szabott, prémium kezelések

Módszerünk 100% személyre szabott – mindig az egyén aktuális állapotához finomhangoljuk a kezeléseket.
Ötvözzük a mozgásszervi-fascia technikákat, a viscerális és craniosacralis terápia és idegrendszer kezelő fogásival, majd funkcionális gyógytornával segítjük az állapot stabilizálását.
Mindezt fájdalom okozása nélkül, finom és lágy érintéses technikákkal, de precízen összekapcsolódva a területtel. Így a hatás egyszerre több szinten érvényesül.

Complex Manualtherapy

In addition to the treatment of the musculoskeletal system, it treats the internal organ system, the nervous system and the vascular system based on the complex connective tissue/ fascia system. The method works at different tissue levels and combines several therapeutic techniques.

Manualtherapy

It primarly uses manual examination and treatment techniques for reversible problems with the musculoskeletal system.

Craniosacral therapy

The therapy treats the connective tissue around the nervous system, thus having multifaceted effect on the functioning of the nervous and hormonal systems. It also effectively treats jaw joint complaints and relieves other areas of the body under tension.

Visceral Manipulation

The therapy treats the connective tissue around the nervous system, thus having multifaceted effect on the functioning of the nervous and hormonal systems. It also effectively treats jaw joint complaints and relieves other areas of the body under tension.

Jaw Joint manualtherapy

In the case of a complex masticatory system, we combine manual and craniosacral examination and treatment. We also relieve tension from the skull, neck, shoulders and spine. The therapy is also a great complement to orthodontic treatments, making the process more effective and even shorter.

Fascia treatment

Finoman eltolva és lazítva a kötőszövet és izomkapcsolatokat javítjuk az izomegyensúlyt és testtartást, oldjuk a fájdalmat. Célzott kezeléseink a fascia...

Functional physiotherapy

A movement therapy based on personalized gymnastic exercises, with wide range of tools for the most effective improvement, and with specially designed sets of exercises that can be performed at home.

McKenzie therapy

This is a method which focuses on the examination and treatment of spine injuries and disorders. The technique builds upon active motion tests and exercises.

Kinesiotaping

A drug-free mechanical method that aids the body’s self-healing processes. It is a fast and efficient procedure, but requires a professional application.

Speech therapy

Mouth breathing and tongue swollen therapy make up the sessions. It plays a key role in the process of orthodontics, in close coordination with manual therapy treatments.

Our therapists

MOLNÁR ANGÉLA

Gyógytornász Manuálterapeuta Vezető terapeuta

“Megtapasztalom a test reakcióit és azt, hogy a fizikai megnyilvánulásink mögött ott vannak az érzelmeink és gondolataink is. Kellően gyengéd és precíz manuális érintésre ezek változnak. Ezért mindig az embert és nem a betegséget kezelem.”

KATONA ÁGNES

Physiotherapist-manualtherapist

Hiszem és vallom, hogy az ember jóval több, mint közel kétszáz csont és izom jól működő egysége. Hiszek abban, hogy az érzelmeink a szívünkben nem érnek véget, hanem olykor a szövetek mélyén lévő „memória helyekre” is beíródnak, melyek aztán a testi síkon szintén megjelenhetnek panaszok tükrében.

KOVÁCS NÓRA

Physiotherapist-manualtherapist

“Az elfogadó és figyelő kezek segítenek a probléma felismerésében és esélyt adnak a test-lélek-szellem újbóli összekapcsolásához.”

GUBA MÁRTA

Physiotherapist-manualtherapist

Csodálatos, hogy érintéssel mennyi mindent meg lehet érezni és milyen sokat lehet segíteni.

FERDINANDY NÓRA

Gyógytornász

„Ép testet ad ép lélek” Hiszem, hogy az embert holisztikus szemlélettel lehet gyógyítani. A tünetek az egyensúly megbomlását jelzik és a gyógyuláshoz, az egyensúly visszaállításához meg kell szüntetni a megbomlást kiváltó okokat, nem elég a betegség tüneteinek kezelése.

HAVELKA ZSÓFIA

Logopédus

„Therapies require careful preparation each time, getting to know who we are working with and constantly monitoring progress”

Rendkívül hálás vagyok, hogy segített, hogy pirulák nélkül fájdalommentesen újra régi önmagam lehetek.

A manuálterápiáról akkor hallottam először, és találkoztam ezzel a gyógyítási módszerrel, amikor 2014. januárjában állkapocs fájdalmaim miatt fogorvoshoz mentem. Napi négy fájdalomcsillapító mellett is nehezen...
Manuálisterápia rendelő
5
2020-07-22T07:17:16+00:00
A manuálterápiáról akkor hallottam először, és találkoztam ezzel a gyógyítási módszerrel, amikor 2014. januárjában állkapocs fájdalmaim miatt fogorvoshoz mentem. Napi négy fájdalomcsillapító mellett is nehezen viseltem el a fájdalmat, a mindennapi tevékenységek, mint enni, beszélni, aludni, elég nehezen mentek. Kíváncsian és reménykedve a javulásban vártam az első kezelést. Molnár Angéla manuálterapeuta rendkívül alapos vizsgálat után kezdte meg a kezelésemet. A kb. egy órás terápia minimális fájdalommal ugyan járt, de az eredmény már az első alkalommal fantasztikus volt. A fájdalomcsillapítónak búcsút mondhattam, és az általános közérzetem is sokat javult. A második kezelés után már úgy éreztem „visszatértem a saját testembe”. Fizikálisan is jól éreztem magam, és a korábbi migrénes fejfájásaim is ritkultak és enyhültek. Jelenleg három havonta „szinten tartó” kezelésre járok, ami már teljesen fájdalommentes, és nagyon kellemes. Angéla kedvességéről, türelméről, szakmai hozzáértéséről csak felsőfokban lehet beszélni. Rendkívül hálás vagyok, hogy segített, hogy pirulák nélkül fájdalommentesen újra régi önmagam lehetek. Budapest, 2014. július 8.

csak egy köszönöm email

Nem tudom mit műveltél velem, de sokkal jobban lazábban, könnyedebben és egyensúlyban érzem maga deréktól felfelé - a csípőmet érzem még, de az is jobb....
Manuálisterápia rendelő
5
2020-07-22T07:19:42+00:00
Nem tudom mit műveltél velem, de sokkal jobban lazábban, könnyedebben és egyensúlyban érzem maga deréktól felfelé - a csípőmet érzem még, de az is jobb. Szóval ez csak egy köszönöm email :) jó hétvégét! S.

Igaz szívvel ajánlom

Évtizedek óta gerincfájós vagyok, egyszer operálva is kipukkant porckorong miatt. Számos kézben megfordultam ezen idő alatt betegségemmel kapcsolatban (orvosok, masszőrök számos fajtája: úgy mint sport,...
Manuálisterápia rendelő
5
2020-07-22T07:20:27+00:00
Évtizedek óta gerincfájós vagyok, egyszer operálva is kipukkant porckorong miatt. Számos kézben megfordultam ezen idő alatt betegségemmel kapcsolatban (orvosok, masszőrök számos fajtája: úgy mint sport, yumeiho, tibeti; gyógytornász, homeopata). Ebből is látszik, hogy a probléma uralása nem egyszerű dolog. Pár éve egy sorstárs ajánlása alapján ismerkedtem meg Angélával és rajta keresztül a manuálterápiával. Azóta a korábbi időszakokhoz képest szinte teljesen jól vagyok. Igaz szívvel ajánlom minden hasonló problémával küszködőnek a manuálterápiát (3 havonta, illetve akut esetben), heti egy masszázs, napi torna, heti 3 úszás kíséretében. Nekem bejött. Angéla jó kezű, képzett, lelkiismeretes, egyetlen hibája, hogy teleírja a naptárját kuncsaftokkal. Dr. P Gábor

Sokat segítettél a szülések utáni felépülésben

2007-ben találkoztunk először, amikor a háromszoros porckorong sérvemet megállapították. Három hónap alatt sikerült az életemet fájdalommentessé tenned a manuálterápiás kezelések és az otthonra adott gyakorlatok...
Manuálisterápia rendelő
5
2020-07-22T07:21:33+00:00
2007-ben találkoztunk először, amikor a háromszoros porckorong sérvemet megállapították. Három hónap alatt sikerült az életemet fájdalommentessé tenned a manuálterápiás kezelések és az otthonra adott gyakorlatok segítségével. A következő évben volt egy rosszabb időszakom újra, akkor is számíthattam a segítségedre, mindig erőt adott a tudat, hogy fordulhatok hozzád, ha problémám van. Azóta két gyermekem született, kis korkülönbséggel, gyakorlatilag gerincproblémák nélkül. A teljes testi és lelki gyógyulást végül a craniosacralis terápia hozta el számomra. Sokat segítettél a szülések utáni felépülésben. Angéla, köszönöm, hogy az elmúlt 7 évben mellettem voltál a gyógyuláshoz vezető úton. E. H.

Minden hálám és köszönetem a tiéd

5 hónappal ezelőtt kerestem fel Angélát kétoldali fülzúgással. Nagyon bíztam benne,hogy Ő tud rajtam segíteni, mivel pszichésen nagyon megterhelő volt a folyamatos fülsípolás. Nem csalódtam,...
Manuálisterápia rendelő
5
2020-07-22T07:22:01+00:00
5 hónappal ezelőtt kerestem fel Angélát kétoldali fülzúgással. Nagyon bíztam benne,hogy Ő tud rajtam segíteni, mivel pszichésen nagyon megterhelő volt a folyamatos fülsípolás. Nem csalódtam, már első alkalommal megtapasztaltam , hogy kiváló szakember. Alapos, precíz,türelmes, empatikus és maximálisan igyekszik segíteni a betegnek. Ez a hozzáállás nagyon ritka a mai rohanó világban és nagyon jó érzéssel tölti el az embert. Egy nagyon kedves és jó embert ismertem meg a személyében, akit nyugodt szívvel és bátran tudok ajánlani mindenkinek. A fülzúgásom azóta szinte majdnem megszűnt, 6 fajta gyógyszert tudtam elhagyni és mentálisan is teljesen rendben vagyok. Minden hálám és köszönetem a tiéd Angéla. M. Nóra

Már az első alkalom után éreztem a kezelés hatását

Molnár Angélát 1 éve ismertem meg amikor már teljesen kétségbeestem, hogy nincs segítség. Halmozódtak a problémáim, fogszabályzó viseléstől állkapocsizületi problémám illetve egyoldali számítógép használattól nyaktájéki...
Manuálisterápia rendelő
5
2020-07-22T07:22:42+00:00
Molnár Angélát 1 éve ismertem meg amikor már teljesen kétségbeestem, hogy nincs segítség. Halmozódtak a problémáim, fogszabályzó viseléstől állkapocsizületi problémám illetve egyoldali számítógép használattól nyaktájéki panaszom volt. A nyakamat balra nem tudtam elfordítani és emellett folyamatos fülzúgásom volt. Már az első alkalom után éreztem a kezelés hatását, azóta is rendszeresen havonta járok és mostanra már szinte megszüntek a panaszaim. Aki ide jön semmiféleképpen ne egy hagyományos masszírozásra számítson. Angéla többféle technikát alkalmaz, olyan gyakorlatokat, fogásokat tud amelyek számomra teljesen újak és hatékonyak voltak. Itt a kezelés során a páciens is együttműködik, a testérzetek figyelésével és az állandó visszajelzéssel a gyógyulási folyamatban aktívan részt vesz. Szakmai tudása, precízsége, nyugalma biztonságot adott és azonnal éreztem jó kezekben vagyok. Angélát mindenkinek jó szívvel ajánlom, számomra igazi gyógyító ember. F.A: 48 éves nő

továbbra sem fáj a derekam

Gondoltam beszámolok arról, hogy továbbra sem fáj a derekam! :) Köszönöm! Igazán hálás vagyok . További szép nyarat H.C.
Manuálisterápia rendelő
5
2020-07-22T07:23:17+00:00
Gondoltam beszámolok arról, hogy továbbra sem fáj a derekam! :) Köszönöm! Igazán hálás vagyok . További szép nyarat H.C.

A múltkori kezelés óta nagyon jól vagyok

A múltkori kezelés óta nagyon jól vagyok, a nyakam egyáltalán nem ropog és nem is feszes, lehet, hogy nálam is segített a cranio-sacralis, ki tudja…...
Manuálisterápia rendelő
5
2020-07-22T07:25:04+00:00
A múltkori kezelés óta nagyon jól vagyok, a nyakam egyáltalán nem ropog és nem is feszes, lehet, hogy nálam is segített a cranio-sacralis, ki tudja… A csípőm se fáj, az a torokfájdalom szerű sincs olyan erősen, szóval fizikailag teljesen rendben vagyok. Köszönöm még egyszer a sok segítséget,szép hétvégét. Sz.L.

Teljesen összerakott, újra egyben éreztem a testem

Katalint a fogszabályozáson keresztül ismertem meg. Állkapocs problémákkal küzdöttem, melyeket eddig senki nem tudott orvosolni. Katalin az első alkalom után csodát tett velem! Ezen kívül...
Manuálisterápia rendelő
5
2020-07-22T07:27:07+00:00
Katalint a fogszabályozáson keresztül ismertem meg. Állkapocs problémákkal küzdöttem, melyeket eddig senki nem tudott orvosolni. Katalin az első alkalom után csodát tett velem! Ezen kívül a szülés után is segített. Teljesen összerakott, újra egyben éreztem a testem. A derékfájáson is sokat segített. Katalin személyisége és pozitív kisugárzása csak erőt ad a gyógyuláshoz. Szakmai hozzáértése, tudása megkérdőjelezhetetlen. Mindenkinek csak ajánlani tudom! L.T.

Ezen az egy héten éreztem azt 10 év óta először, hogy élek

Másfél hete voltam Önöknél kezelésen. 27 éves vagyok, 10 éve küzdök már a rosszullétekkel. 3 éve folyamatos a szédülésem, hiába jártam már mindenhova, senki nem...
Manuálisterápia rendelő
5
2020-07-22T07:29:11+00:00
Másfél hete voltam Önöknél kezelésen. 27 éves vagyok, 10 éve küzdök már a rosszullétekkel. 3 éve folyamatos a szédülésem, hiába jártam már mindenhova, senki nem tudott segíteni. Viszont másfél hete, mikor Katalinnál voltam teljesen megszűntek a panaszaim. El nem tudom mondani ez milyen csodálatos érzés volt. Ezen az egy héten éreztem azt 10 év óta először, hogy élek:-); a vizsgát amit 1 éve halogatok sikeresen letettem pénteken:-). Néhány napja újra vannak panaszaim. Nagy Anna doktornő kezdi meg 2 hét múlva a sínterápiát az állkapcsommal. Kérem segítsenek nekem ebben valahogy, hogy hetente tudjak menni Önökhöz. 27 évesen 10 év után végre magam mögött szeretnem hagyni a szédülést.. a rosszulléteket… a görcsöket, a nyomást a fejemben. Köszönöm!!! Z.J.

JÓ EZ amit csinálunk!

"Kedves Angi! Ezúton szeretném megköszönni, hogy a felkészülési és várandóságom időszaka alatt is kezeltél minket. Szavakkal nagyon nehéz leírni mindazt a lelki érzést és fizikai...
Manuálisterápia rendelő
5
2020-07-22T07:30:57+00:00
"Kedves Angi! Ezúton szeretném megköszönni, hogy a felkészülési és várandóságom időszaka alatt is kezeltél minket. Szavakkal nagyon nehéz leírni mindazt a lelki érzést és fizikai állapotot amelyet éreztem, amelyben részesei voltunk, és amelyet egy-egy alkalommal Te is érezhettél…néha Te „meghatódtál” én meg csak vigyorogtam és tudtam JÓ EZ amit csinálunk! A nálad eltöltött órákban a babával való lelki kapcsolat fokozódott amely a nap további részére is kihatással volt – ezeket a napokat mindig különlegesnek, lelkileg és fizikailag könnyűnek és bensőségesnek éltem át. Bármennyire is könnyű terhességben volt részem a felgyülemlett stressz és elvárások már a kezelések első szakaszában felszabadultak, feloldódtak, így volt lehetőségem a babára koncentrálni, összekapcsolódni vele. Kedvenc részem az volt, amikor csak a babával foglalkoztál, én kis üzeneteket küldtem neki… Dorkával is jövünk hozzád! S."

drasztikusan csökkentek a mozgást korlátozó erőtlenségek

1 évvel ezelőtt (ősszel) műtöttek gerincsérvvel. A rehabilitációnak és a terápiáknak köszönhetően folyamatosan javult az állapotom, gyógytornával erősödtem. Tavasszal már ismét teniszeztem és a nyáron...
Manuálisterápia rendelő
5
2020-07-22T07:34:09+00:00
1 évvel ezelőtt (ősszel) műtöttek gerincsérvvel. A rehabilitációnak és a terápiáknak köszönhetően folyamatosan javult az állapotom, gyógytornával erősödtem. Tavasszal már ismét teniszeztem és a nyáron szörföztem - a gyógytornát, személyi edzővel végzett gerinctornát elhagytam. Nyár végén éreztem, hogy reggel nehezen - berozsdásodott derékkal kelek fel az ágyból, ismét nehezen hajolok a mosdó fölé, nem tudok lehajolni és megtartani magam hajolva. Később a nap folyamán - ahogy az izmaim bemelegszenek - ez elmúlik és mindent meg tudok csinálni. Ilyen panaszokkal jutottam el az Ágihoz. Az volt a kérésem, hogy olyan gyakorlatokkal lásson el, amit akár mindennapos rutinná tudok alakítani illetve olyan nyujtó és erősítőgyakorlatokat tanítson meg, ami a sport előtt és után bemelegítésnek és levezetésnek tudok használni. Kaptam egy reggel - este végzendő gyakorlatot és egy sor nyújtási gyakorlatot (és ugyanennyi erősítő gyakorlatot is). Már másnap éreztem a gyakorlatok hatását és harmadnapra (ha nem is teljesen,de ) drasztikusan csökkentek a mozgást korlátozó erőtlenségek. A heti sportolás bemelegítési és levezetési/nyújtási gyakorlatok pedig növelték a tenisz élvezeti értékét - nincs másnap izomláz - robotszerű mozgás -. Azóta újra voltam és tovább léptünk, nehezített gyakorlatokkal tovább növelve a törzs és derékstabilizáló izmokat. Ági, köszönöm a segítséged. Hamarosan újra találkozunk. Zoltán (48)
5
12
Manuálisterápia rendelő

Csomagok

Kezeléseink egymásra épülnek és egy terápiás folyamatot képeznek – hiszen a probléma is több év, akár évtized alatt alakul ki, ezért 1-2 kezeléssel nem lehet megoldani. Az alkalmankénti kezelésekkel szemben hatékonyabb a terápia, amely során 100% személyre szabott, prémium szolgáltatást nyújtunk – maximális figyelem és szakmai tudás mellett.

Miért terápiában és nem alkalmanként kezelünk?

Mi nem csak tünetet kezelünk. A test minden aspektusát figyelembe vesszük, több dimenzióban keressük az összefüggéseket és a probléma okait.
Speciális technikákkal újrahangoljuk az idegrendszer reakcióit – ezáltal csökken a fájdalom, javul a mozgás, pozitívan hatunk a hormonrendszerre, és ezáltal az érzelmekre és viselkedési mintákra is.
A test öngyógyító folyamait indítjuk be és fokozzuk, hogy új egyensúlyi, illetve EGÉSZségi állapotot találjon.

Csomagjaink tehát nem bérletrendszerben értelmezhetők, hanem terápiás folyamatként.

Csomagjaink

BEVEZETŐ CSOMAG (3 alkalom): minden új páciensünkkel ezzel kezdünk, hiszen egymás és a probléma alapos megismerése alapvető az eredményes együttműködéshez. 3 alkalom alatt vagy megoldódik a probléma, vagy specifikus terápiát ajánlunk.

PRÉMIUM BEVEZETŐ CSOMAG (3 alkalom Molnár Angéla vezető terapeutánál): Ha a probléma összetettsége – a belgyógyászati és idegrendszeri panaszok miatt – megkívánja a multidiszciplináris feltáró tapasztalatot a vizsgálat és kezelés során.

Ismerje meg bővebben Csomagajánlatainkat!

F.A.Q

We would also be ahead of some quick questions. If you have any further questions, please contact us at +3630 257 0071 or info.manualisterapia@gmail.com info.manualisterapai@gmail.com!

Is it worth contacting a therapist with mild symptoms?

Yes. Complaints such as discomfort, fatigue in static situations (sitting, standing for long), changes in posture, etc. there may already

In which cases can we help?

In the case of a spinal hernia, numbness and radiating pain often do not come from the nerve pressed by the hernia but the stimulation of the nerve endings of the surrounding muscle causes unpleasant symptoms. Those respond quickly to manual therapy and with a regular treatment functional physiotherapy can maintain a livable condition.

How many treatments are needed?

This is entirely individual, depending on the nature of the problem and how long the complaints have been around. The older the symptom,...

What is the complete process of the treatments?

For the first time, the therapy starts with a consultation, where the therapist asks about the current complaints, lifestyle and possible previous accidents ....

How can I ask for an appointment?

We do not provide acute (emergency) patient care in our office. Patients are cared for in a precise schedule based on a pre-arranged time. If you are not facing an acute case....

Is the treatment painful?

Due to the formed restrictions and tensions, the treatment is often not pleasant. The therapist moves the joints and ....

Is it possible to pay with a health insurance card, a SZÉP card, a holiday check or a wellness ticket?

You cannot settle the fee in the above-metioned ways, but we are in contact with a number of health insurances, so we can bill you for the treatment to the selected insurance. Ask at the reception for the actual list of insurances!

Contact

Manuálisterápia rendelő

1132. Budapest, Nyugati tér 5. I. emelet 5. (30-as kapucsengő);
Időpontegyeztetés, tájékoztatás: +3630 257 0071

Kérjen időpontot

A páciensek ellátása előre egyeztetett időpontban történik. Kérjük, hogy a megbeszélt időpontot szíveskedjen betartani. A kezelés előtti napon SMS-ben emlékeztető értesítést is küldünk. Ha bármilyen okból kifolyólag nem tud megjelenni, kérjük, hogy 24 órával az időpont előtt jelezze a +3630 257 0071 telefonszámon. Idejében történő lemondás hiányában az alkalmat teljesítettnek tekintjük, amely anyagi vonzattal, illetve alkalom levonással jár. Köszönjük megértését.

Rendelőnkben nem végzünk akut (sürgősségi) ellátást. Új páciens esetén az első kezelés kb 90 perc.


Book an appointment

error: Content is protected !!
en_GB
en_GB hu_HU

Megújultunk kívül-belül!

Egészségközpontunk EnerGentle Manualtherapy by Angela Molnár néven működik tovább - saját módszertan alapján, megújult arculattal, csomagokkal és szakember gárdával!

Holistic advice, leveling, homework

Our therapists also cooperate with other doctors and experts in other fields, so if neccesary, they can suggest other therapies and examinations. We truly believe that everyting is connected to everyting. This is why we also work with a speech therapist. In the case of jaw therapy for example, speech therapy is an extremely important part of the effective process.

In addition, during the treatments we regularly give a series of exercises that can be done at home to strengthen the processes or to stabilize the achieved results.

If, for whatever reason, the expected improvement falls short, we won’t leave you alone! Even in such situations, we always think from several sides, discuss the different cases with each other and try to explore the background of difficult-to-resolve complaints.

Followed process – consistent control treatments

Communication between patient and therapist is continuous. This means that if you have any questions between treatments or you experience temporary complaints, unusual feelings, our assistants will be at your disposal at any time by e-mail or telephone. As we work in a team (therapists and assistants) we communicate closely and help each other.

Az is gyakran előfordul, hogy a páciens gyógyulása érdekében több terapeuta is kezel egy pácienst rendelőn belül.

Complex Treatment

The basic philosophy of the ManualTherapy Office is a complex whole-body approach. Accordingly, our therapists not only use the techniques of one treatment method, but always combine them that best suits the complaints in a given situation.

Our treatments are based on classical manual therapy, which includes functional examination and treatment of joints and muscles. We combine and integrate the management techniques of several organ systems. komplex manuálisterápiás In this way, our treatments are complex.

Condition survey, position test, personal consultation

At the first meeting, the therapist thoroughly interviews the patient about his or her current complaints, past problems, work situation, sport activities or other related illnesses and earlier accidents. The therapist observes the patient’s posture, static changes ending up with a movement test.

As palpating the tissues, and evaluating their condition based on various tests, the therapist makes a whole-body examination and a functional diagnosis. Then works with the patient to determine the goal to be achieved. Thereafter, therapeutic treatment begins for the first time.

First Appointment:

Ask us for your first treatment by telephone or via e-mail. felfigyelniDo not underestimate mild symptoms, since prevention could protect you from serious diseases. If you notice the first signs, and you don’t hesitate to consult with a manualtherapist, then probably 1 or 2 treatments can restore balance in the body.

Our assistants will be happy to listen to your problem from the first phone call and help you navigate between our treatments. During the telephone consultaion, we record control occasions as well, which can be modified later if necessary.