EnerGentle Manualtherapy - new methodology, premium service

Holistic approach, painless therapy

Megújult központunk, az EnerGentle Manualtherapy by Angela Molnar, a builds on painless and gentle techniquesbased on research and 20 years of experience by Angéla Molnár. Célunk, hogy a fájdalmat ne további fájdalom okozásával, hanem a gyökérprobléma feltárásával, az idegrendszer újrahangolásával, és a feszültségek oldásával érjünk el tartós javulást – mindezt a test-lélek-szellem hármasának figyelembevételével.
Kezeléseinkkel We start the self-healing processes és fokozzuk, amely hat a hormon- és immunrendszerre és az érzelmekre is, ezáltal a complex result érhető el. Módszerünk életmódbeli változást is elindít testi-lelki-szellemi szinten.
A test minden aspektusát figyelembe véve, újfajta szemléletmóddal tárjuk fel az összefüggéseket a problémák hátterében. A finomtechnikák alkalmazása közben a kötőszövetekben lévő We connect to the nervous system and the root problem through receptors in tissues.By relieving the tensions created along the spine, we relieve and re-tune the reactions of the nervous system, which affects not only the physical but also the emotional level. tehermentesítjük és újrahangoljuk az idegrendszer reakcióit, amely nemcsak testi, de érzelmi szinten is hat.
Kezeléseink a test- lélek-szellem egységére épülnek. Valljuk, hogy physical problems cannot be solved until we feel better mentally,and vice versa. All of this can’t happen until we look at the problem from a different perspective.

Connection and communication with body tissues

Our treatments are built on each other and form a therapeutic process. Mindig azt a kezelési technikát alkalmazzuk, amivel adott pillanatban a legtöbbet tudunk segíteni a pácienseinknek.
Minden általam tanult manuálterápiás módszertannak megvan a helye a terápiában. De minden terápia akkor működik legjobban, ha az éppen aktuális diszfunkcióhoz a legjobban illeszkedik. Ha ezeket jól meg tudjuk határozni a vizsgálatainkkal, akkor lehetünk igazán hatékonyak.

Kezelési technikánk

We combine musculoskeletal-fascial techniques with visceral, craniosacral therapy and nervous system treatments, majd, amikor már jobban van a páciens, funkcionális gyógytornával segítünk az állapot megtartásában és további javításában.
We do all of these fájdalom okozása nélkül tesszük, finom és lágy érintéses technikákkal, by making precise connection with the area. Thus, the effect prevails on several levels (body, mind, spirit) at the same time. összekapcsolódva az adott területtel. Így a hatás egyszerre több szinten érvényesül.
Our method is 100% tailor-made for the patient, amely egy életmódbeli változást indít el testi-lelki-szellemi szinten. Mivel a páciens és a terapeuta közötti munkához a high level of trust and cooperation szükséges, azt tudjuk igazán segíteni, aki nyitott a változásra, és hajlandó tenni érte.

One treatment is no treatment

20 év szakmai tapasztalata alapján arra a következtetésre jutottam, hogy a tartós javuláshoz több kezelésre van szükség. Mint ahogy maga a probléma is több év alatt, esetleg évtizedek alatt alakul ki, ezért 1-2 kezeléssel nem lehet azt megoldani, eltüntetni.
Az alkalmankénti kezelésekkel szemben hatékonyabb a terápia, ha biztosítjuk a folyamatosságot és ezáltal pácienseinket is segítjük abban, hogy felelősséget vállaljanak saját gyógyulásuk érdekében. Azzal, hogy a páciensek is felelősséget vállalnak saját gyógyulásukért és elköteleződnek a közös munka mellett, we can achieve the desired results more quickly and effectively.
Ennek megfelelően dolgoztuk ki terápiás csomagjainkat, amelyek által tartós javulás következhet be a pácienseink állapotában és életében.
A csomagok alapját a fájdalommentes és gyengéd terápiák integrálása, a finomtechnikai módszerek alkalmazása és a csapatmunka adja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *