Terapeutáink

MOLNÁR ANGÉLA

Gyógytornász Manuálterapeuta Vezető terapeuta

“Megtapasztalom a test reakcióit és azt, hogy a fizikai megnyilvánulásink mögött ott vannak az érzelmeink és gondolataink is. Kellően gyengéd és precíz manuális érintésre ezek változnak. Ezért mindig az embert és nem a betegséget kezelem.”

KATONA ÁGNES

Gyógytornász Manuálterapeuta

Hiszem és vallom, hogy az ember jóval több, mint közel kétszáz csont és izom jól működő egysége. Hiszek abban, hogy az érzelmeink a szívünkben nem érnek véget, hanem olykor a szövetek mélyén lévő „memória helyekre” is beíródnak, melyek aztán a testi síkon szintén megjelenhetnek panaszok tükrében.

KOVÁCS NÓRA

Gyógytornász Manuálterapeuta

“Az elfogadó és figyelő kezek segítenek a probléma felismerésében és esélyt adnak a test-lélek-szellem újbóli összekapcsolásához.”

GUBA MÁRTA

Gyógytornász Manuálterapeuta

Csodálatos, hogy érintéssel mennyi mindent meg lehet érezni és milyen sokat lehet segíteni.

FERDINANDY NÓRA

Gyógytornász

„Ép testet ad ép lélek” Hiszem, hogy az embert holisztikus szemlélettel lehet gyógyítani. A tünetek az egyensúly megbomlását jelzik és a gyógyuláshoz, az egyensúly visszaállításához meg kell szüntetni a megbomlást kiváltó okokat, nem elég a betegség tüneteinek kezelése.

HAVELKA ZSÓFIA

Logopédus

„Egy sikeres, jó hangulatú terápiás együttműködéshez meg kell ismerni a pácienst, és folyamatosan figyelemmel kísérni a fejlődését, változását.”