Kezelések

Kezeléseink alapja a klasszikus manuálterápia, ami az ízületek és izmok funkcionális vizsgálatával és kezelésével foglalkozik. Ha a jó működést- funkciót tartjuk szem előtt, akkor a kötőszövet megfelelő rugalmasságát és az idegrendszer jó működését is figyelembe kell venni. Ezért a kezeléseink alapját a fascia rendszer többszintű vizsgálati és kezelőfogásai képezik.

Az alapos vizsgálat során kiderül, hogy, hol és melyik képleten dolgozva tudjuk leginkább a testet az egyensúlyi állapotának megtalálásában segíteni. Ennek megfelelően építjük fel kezeléseinket, lehet, hogy egyik alkalommal többet dolgozunk az izmokon, másik alkalommal az ízületek mozgékonyságát javítjuk, harmadik alkalommal a kötőszövet letapadásait és feszüléseit oldjuk és mindezeket összehangoljuk az idegrendszerrel. Egy kezelésen belül integrálhatjuk ezen technikákat. De irányulhat a kezelésünk a test fizikai és lelki ellazítására is. A lazítás lehet általános, de lehet egy területre figyelő, amivel konkrét érzelmi blokk feloldását segítjük, ami segíti a fizikai probléma elmúlását. Dolgozhatunk a belső szervek felfüggesztésein, kapcsolatain a törzs, medence, mellkas csontos izmos részeivel.
Ahhoz, hogy az elért változások megmaradjanak, integrálni kell az egész test működésébe és ehhez célirányos torna gyakorlatokat tanítunk.

A kezeléseink leírásánál megtalálja, hogy melyik módszerrel milyen szöveten dolgozunk és ezáltal milyen esetekben tudunk segíteni.

Kezeléseinket csomagban szolgáltatjuk, de 100%-ig személyre szabjuk. Mivel a páciens és a terapeuta közötti munkához nagyfokú bizalom és együttműködés szükséges, azt tudjuk igazán segíteni, aki nyitott a változásra, elköteleződik a közös munka mellett.
Azzal, hogy a páciensek is felelősséget vállalnak saját gyógyulásukért és, gyorsabban és hatékonyabban érhetjük el a kívánt eredményt.