cim_nevjegy

1132. Budapest; Nyugati tér 5.
1. emelet 5. (30-as kapucsengő)

1132. Budapest; Nyugati tér 5.
1. emelet 5. (30-as kapucsengő)

Kiegészítő - Kineziológia

Kineziológia Család állítás Szalay Ágnes

Becsípődött? Meghúzódott? Összenőtt? Vagy csak egyszerűen évek óta fáj? Sem gyógyszer sem torna nem segített? Olyan, mintha mindig valami falba ütközne bármit is próbál a problémája kezelésére? Mi okozhatja mindezt? Mit jelez a teste?
Testi-lelki elakadásaink, betegségeink jelentős része azokból a blokkokból erednek, amiket fogantatásunk óta „beszereztünk”, vagy a családi minták közül magunkénak hiszünk. Érzéseinket, traumáinkat a testünk, mint egy emlékkönyv, elraktározza a szöveteinkben. Ezek a szöveti feszültségek jól érzékelhetőek, oldhatóak fizikai terápiákkal, de ahhoz, hogy valóban tartós eredményeket tudjunk elérni, nagyon fontos tudatosan ránézni a múltunkban történtekre. A rendelőben kínált manuális terápiák megtalálják és kioldják testünkben a szöveti feszültségeket, rávilágítanak az érzelmi kapcsolódásokkal a gyökérproblémára. Az egyéni családállítás pedig segít feltárni a mélyebb rétegeket, ami által átíródnak azok az ösztönös viselkedési minták, ahogyan tudatalattink eddig reagált a külvilágra. Új viselkedési mintákat alakítunk ki, amelyek segítségével testünk, szöveteink felszabadulhatnak, elkerülve így a probléma kiújulását. A manuális terápiák és a lelki tudatosítás egymással összefonódva olyan utat mutathatnak, amelyen hamarabb elérhetjük a vágyott célunkat: a testi és lelki egészséget.

A saját és a tanult módszereimből (kineziológia, családállítás, Recall Healing, Access Consciousness…) kialakult egy új rendszer. Ennek alkalmazása minden kliensnél más és más. Mondhatnám egyénre szabom a módszert!
Az első találkozásnál átbeszéljük a kliens problémáját, felvázolok egy lehetséges tervet a közös munkánkra. Mindenki azonnali változást szeretne, de mindenki csak a saját ritmusában tud változni.
Nézzük meg együtt!

Kineziológia: a probléma kialakulásakor megélt/elszenvedett érzések azonosításával oldja a blokkokat. Nem szükséges tudni pontosan, mi történt, mert a tudatalattink raktárából az oldás folyamán automatikusan törlődnek az elakadások.

Családállítás: teljes nevén Család- és rendszerállítás. Az adott problémával kapcsolatban megkeressük azokat a rendszerelemeket (pl.: csigolyák, szövetek, testrészek, érzetek, érzések, családtagok, műtét, bármi…), amelyek tudatosítása, megjelenítése fontos a probléma megértéséhez és ahhoz, hogy egy más nézőpontból tudjunk az életünkre tekinteni. A fókusz áthelyezésével enyhül, oldódik a probléma.

Recall Healing: életünk során rengeteg nehézségen, traumán megyünk keresztül. Ezek feldolgozási fázisa után jelentkezik testünkben a „betegség”-nek nevezett helyreállítási szakasz. Könnyebb témánál túljutunk az egészen egy észrevétlen orrfújással, köhögéssel stb… Ha viszont szűnni nem akaróan állandóan visszarántódunk a konfliktusba, akkor állandósul egy állapot, amit betegségnek hívunk. Erre a konfliktusra nézünk rá, tudatosítjuk, majd oldjuk.

Access Consciousness: ez egy kézrátételes amerikai módszer, amely a test saját energiájának megkeringtetésével oldja a testben kialakult blokkokat.

Magamról:
Édesanyám sokat betegeskedett, amit én kisgyerekként nagyon sok félelemmel, aggódással éltem meg. Talán itt kereshetem azt a gyökérszálat, ami ahhoz vezetett, hogy 20 évvel ezelőtt, a tanári pályám mellett, alternatív gyógyítások, terápiák iránt kezdtem érdeklődni. Sokat tanultam, hivatalos vizsgákat tettem és lassan kezdett kialakulni a saját rendszerem, a saját módszerem: tudás, ahogyan én használom.
A képzések során rengeteg félelmemet feloldottam, valódi önismereti jártasságra tettem szert, sokkal közelebb kerültem önmagamhoz. Megtaláltam a saját erőforrásaimat, ahonnan nyerem azt az erőt, amivel nap mint nap segítem a családomat és a klienseimet, hitet adok nekik, segítséget nyújtok abban, hogy minél hamarabb kijussanak a nehéz élethelyzetükből, testi és lelki szenvedésükből.


Várom szeretettel

Szalay Ágnes
+36704327339