cim_nevjegy

1132. Budapest; Nyugati tér 5.
1. emelet 5. (30-as kapucsengő)

1132. Budapest; Nyugati tér 5.
1. emelet 5. (30-as kapucsengő)

ki tudja megoldani a problémáinkat?

„Az őrültség nem más, mint ugyanazt tenni újra és újra, és várni, hogy az eredmény más legyen.” /Albert Einstein/

Változásra meg kell érni 1/2

Sokan fordulnak meg az EnerGentle Praxisában, akik mindannyian egy céllal érkeznek: megszüntetni az életüket bekorlátozó fájdalmakat, egyszóval meggyógyulni. Mi legjobb tudásunkkal és szakértelmünkkel, személyre szabottan segítünk mindenkinek. Rámutatunk, hol kellene változtatni, de megtenni ezeket senki helyett nem tudjuk. Ilyen szempontból a páciens egészsége a saját kezében van.

Inspirálódj pácienseink történeteiből!

Egyik férfi páciensünk – magasságából fakadóan – hol derék-, hol nyakfájdalommal keresett meg minket. A terápiás, azaz csomagban történő kezelések nála is sokkal hatásosabbak voltak, mint korábban, amikor csak alkalmanként „beugrott”.

Már régóta mondogattuk neki, hogy változtatnia kellene a munkahelyi és szabadidős tevékenységeinek ergonómiáján, mert tudjuk, hogy a mindennapos elfoglaltságaink (munkavégzés, hobbik, mindennapi feladatok) nagymértékben befolyásolják az életünket. Ezeken sosem szabad spórolni vagy félvállról venni, hiszen rengeteg időt töltünk velük/bennük!

Egyik alkalommal büszkén újságolta, hogy végre beszerzett a home office-ba egy állítható asztalt, amely segített a panaszai csökkentésében.

A 3. (utolsó) alkalommal pedig boldogan jött, hogy már évek óta nem volt ilyen időszaka, amikor nem voltak panaszai. Azonban ezt beárnyékolja, hogy a vágyálma, a biciklizés, továbbra sem megy; előjöttek tőle a panaszok… Korábban ezt is szorgalmaztuk nála, hogy változtatnia kellene a biciklizés pozícióján is, de látszólag nem tartotta fontosnak, vagy nem vette komolyan.
Amikor ez ismét előjött, akkor határozta el, hogy VÁLTOZTAT a kerékpáros pozíción is! Amíg a számára legkedvesebb tevékenységet „el nem vették” tőle, addig nem adott bele mindent!

Változásra meg kell érni 1/1

Eljött az „ő ideje”! Évekig tartó kellemetlenségek és veszteségek árán értette meg, hogy neki kell változtatnia, és hogy pontosan min. Addig csak a külső megoldások keresésével volt elfoglalva, fel sem merült benne, hogy valamit esetleg Ő nem csinál jól – annak ellenére, hogy mi hónapokon keresztül próbáltuk erre felhívni a figyelmét. A megszokás nagy úr…
Rengeteget tudunk tenni ugyanis azáltal, hogy igazítunk a mindennapi szokásainkon, munkahelyi és szabadidős körülményeinken, és beállítjuk a berendezéseinket a saját igényeinkre. Olyan dolgokon igazítunk, amiket robotikusan végzünk és emiatt észre sem vesszük, hogy ártunk magunknak.

Benned is megérett már a változtatás gondolata?
Légy szabad, könnyed és fájdalommentes!
Szeretettel várunk!

Vélemény, hozzászólás

Kategóriák