cim_nevjegy

1132. Budapest; Nyugati tér 5.
1. emelet 5. (30-as kapucsengő)

1132. Budapest; Nyugati tér 5.
1. emelet 5. (30-as kapucsengő)

Miért választottam az EnerGentle utat?

egy manuálterapeuta páciens beszámolója

Egyik kedves manuálterapeuta tanítványom, akivel egy képzésen ismerkedtem meg, páciensként keresett fel a rendelőmben, hogy segítsek neki a munkavégzésből fakadó panaszain, mert már képtelen fájdalmak nélkül kezelni. Ez természetesen lelkileg is megviselte, félelmeket keltett benne a jövőjét illetően, így sokszorosan örömmel töltenek el az eredmények, amiket a módszeremmel sikerült elérnünk nála.

energentlemanualtherapy

Íme a története a saját tollából:

Lassan 20 éve dolgozom gyógytornászként, 8 éve a manuálterápia határozza meg a kezeléseim fő irányvonalát.

Angélát a Barvichenko manuálterápia képzésen ismertem meg. (A Barivcsenko manuálterápia az ízület és izomzat helyreállításával a végtagok, valamint a gerinc eredeti dinamikáját állítja vissza, megszűntetve ezzel a fájdalmat.)

A manuálterápia nagyon meghatározta az életem, rengeteg örömöt, sikerélményt jelentett a munkám során. Munkavégzésemet egyre inkább nehezítette, hogy a kezem fájt, zsibbadt a megerőltetéstől. Az orvosok mindenáron műteni szerették volna. Kénytelen voltam kevésbé manualitást igénylő technikákat kitanulni. Ezt nagyon sajnáltam, nem akartam feladni a szeretett technikámat. Ezért kértem segítséget Angitól.

Elmentem hozzá és pár kezeléssel nagymértékben javultak a panaszaim. Csodálattal figyeltem az általa alkalmazott technikákat, ami felnyitotta a szemem egy teljesen új terápiás megközelítésre. Fájdalom nélkül, a leglágyabb finom technikákkal rövid időn belül áttörő eredményeket tudott elérni nálam.

A terápia tartóssága is megdöbbentet, ami viszont annak volt köszönhető, hogy a problémámat komlexen, az egész testet figyelembe véve kezelte.

Azóta sokunk unszolására elindította saját tanfolyamát, az EnerGentle Manualtherapy képzéseket, ahol elsők között lehetek azon szerencsések egyike, aki megtanulhatja ezeket a finom kezelési technikákat tőle, ami minden nap, ahogy haladok előre a tanfolyamán, megkönnyíti már a munkámat anélkül, hogy problémát jelentene a manualitás kivitelezésében.

Az emberi testet tanulom egészben látni, és egy szuper oknyomozós játékként tekintek most már a hozzám érkező páciensek panaszaira. Nem ragadok le a beteg által említett problémánál, hiszen megtanultam, hogy a fájdalom forrása sokszor csak egy kivetült következmény, és ahhoz, hogy tartós sikereket érjek el, komplexebben kell vizsgálódnom az emberi szervezetben.

A pácienseim is feltöltődve, kellemes emlékekkel fájdalommentesen hagyják el a rendelőmet, nem megtépázva, napokig még utófájdalmaktól szenvedve, ahogy korábban.

Zárójelesen, de megmondom őszintén, soha sem esett jól, hogy egy szadista kezelőnek tartottak, azzal nyugtázva, hogy a terápia sikere a fájdalmas kezelésben rejlik.
„Köszönöm Angéla, hogy továbbadod a tudásod, nagy megtiszteltetés tőled tanulni!”

Én pedig köszönöm Zsuzsának, hogy motivált a képzésem létrehozásában, és hogy megosztotta tapasztalatait velünk és hozzájárult, hogy nyilvánosságra hozzuk!

Vélemény, hozzászólás

Kategóriák