cim_nevjegy

1132. Budapest; Nyugati tér 5.
1. emelet 5. (30-as kapucsengő)

1132. Budapest; Nyugati tér 5.
1. emelet 5. (30-as kapucsengő)

Nekem való az EnerGentle® módszer és terápia?

A visszajelzések alapján az EnerGentle Manualtherapy szemléletmódja kétségkívül paradigmaváltó mind a páciensek, mind a szakma számára. Őszintén szólva ez is volt a cél vele. Hiszen ki ne akarna fájdalommentesen, tartósan és holisztikusan gyógyulni és gyógyítani? Habár az igény sokakban megvan, az elhatározásig mégis el kell jutni, meg kell „érni”.

Energentle kezelés Molnár Angéla

Megért Benned a valódi változás igénye?

• A gyökérokokat és mélyebb összefüggéseket keresed, nem éred be a tüneti kezelésekkel?
• Eleged van a gyógyszerekből, drága injekciókból és a műtét gondolatából?
• Megoldásokat keresel, nem csodapirulákat, amik elfedik a tüneteket?
• Megértetted, hogy a betegség a beteg nélkül nem gyógyítható?
• Fájdalommentes, mégis hatékony megoldásokat keresel?

Az akadémikus orvoslás elsősorban nem az összefüggések megértésére, az ember holisztikus megközelítésre van felkészítve. A medikusok arra vannak kiképezve, hogy a testet „objektív” és tudományos szempontból vizsgálják. Amikor találkoznak egy pácienssel, a teste objektív „dolognak” tekinthető az univerzumban, olyan dolognak, amelyet tudományosan lehet tanulmányozni. Azonban a test sohasem csupán fizikális!
Két azonos tünet két különböző embernél nem tekinthető ugyanannak a problémának, ezáltal a kezelése sem lehet sablonos. Nincs olyan, hogy „one size fits all” – mint az angol kifejezésben -, ugyanaz a ruha nem lesz jó mindenkire.
A paradigmaváltás a hozzáállásban elkerülhetetlen. Erre látványos igény van, és szerencsére sokan keresik ezeket a megoldásokat.

Az EnerGentle hitvallása

• A fájdalmat NEM további fájdalom okozásával, vagy csak tünetileg kezeljük
• Mi az egész embert vizsgáljuk, nem csak mint fizikai test
• Feltárjuk a GYÖKÉRPROBLÉMÁT, amit az idegrendszer újrahangolásával, komplexen kezelünk
• Minden esetben 100% SZEMÉLYRE SZABOTT és FÁJDALOMMENTES
• TERÁPIÁS megközelítés

Egy kezelés nem kezelés! Kezeléseink egymásra épülnek és terápiás folyamatot képeznek. Ezért nem alkalmanként, hanem csomagban kezelünk.
Terapeutaként a feladatunk nem az, hogy futószalagon „kezelgessük” a hozzánk fordulókat évekig, hanem hogy teljes figyelmünkkel és szakértelmünkkel forduljunk az ő egyéni problémájukhoz. Ez mindannyiunk számára egy tanulási, érési folyamat.
A test végtelenül intelligens és mindig az egyensúlyi állapotra törekszik. Akkor tudunk igazán sikereket elérni, ha megengedjük neki, hogy végezze a dolgát – azaz meggyógyítsa önmagát:
Amikor már nem akarjuk megerőszakolni a páciens testét és szöveteit, hogy még nagyobb fájdalmakkal terheljük. Amikor türelemmel és stressz-mentesítéssel elősegítjük, hogy beinduljanak az öngyógyító folyamatok. Amikor ráébresztjük a betegeket, hogy aktív szerepük van mind a tünetek kialakulásában, mind a megoldásukban.

nekem való az energentle kezelés 2

Lépj szintet a panaszok megoldásában!

Az EnerGentle Manualtherapy ezzel a felfogással és hozzáállással fogad. Mivel multidimenzionálisan vizsgál és kezel, nem marad kő felfordítatlanul. Ezért is tudjuk a legtöbb problémát általában a 3-alkalmas Bevezető csomaggal megoldani. Ezért is emlegetjük a többszintű, azaz a test-lélek-szellemi szintű hatást. Hozzánk senki sem jár évek óta, hacsak nem azért, mert „intézett” magának egy újabb tünetet, amit velünk együtt szeretne megoldani. 🙂
Ha Benned is megfogalmazódtak már ezek a gondolatok, akár páciensként, akár terapeutaként, várunk az EnerGentle Praxisában vagy az Akadémián!

Megért Benned a változtatás igénye?
Lépj szintet a panaszok megoldásában!

Vélemény, hozzászólás

Kategóriák